Reactie plaatsen

Reacties

Manon Pansters
2 maanden geleden

Ik heb Sandra recent weer om advies gevraagd om mijn productie te verhogen. De eerste keer heeft ze mij al fantastisch geholpen waardoor mijn dochtertje weer pijnloos bij me drinkt. Ze reageert meteen en je kan snel terecht voor een consult. Ze neemt de tijd, geeft goede en duidelijke uitleg en adviezen en denkt met je mee. Haar kennis en kunde is echt goud waard!

Moniek
3 maanden geleden

Zowel bij onze eerste als onze tweede dochter de hulp van Sandra ingeschakeld voor de borstvoeding. Sandra heeft veel kennis en verwoord dit op een duidelijke manier. Ze is erg betrokken voor zowel baby als moeder. Ze promoot uiteraard borstvoeding maar als het niet gaat, dramt ze niet door. Ook bij het afbouwen heb ik de hulp van Sandra als erg prettig ervaren, iets wat zorgvuldig moest gebeuren gezien ik snel last heb van melkophopingen die erg pijnlijk zijn.

Saskia Janssen
4 maanden geleden

Na de eerste ging de borstvoeding niet meer goed. Het aanleggen lukt niet meer goed en de voedingen gingen pijn doen. Sandra is bij ons geweest en heeft mij een andere manier van aanleggen geleerd, waardoor Sophie makkelijker aanhapte en de voedingen ook geen pijn meer deden. Verder had Sandra ook oog voor mij en heeft ze mij tips gegeven hoe ik mijn vertrouwen beter kon opbouwen. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat ik nu na bijna 2 maanden nog steeds borstvoeding geef en mijn vertrouwen een heel stuk gegroeid is. Dankjewel Sandra voor je adviezen, tips en luisterend oor!

Lieke Van veghel
5 maanden geleden

Bedankt voor de duidelijke uitleg en hulp met aanleggen, wij hopen dat het Reff gaat helpen!!
Het huisbezoek voelde vertrouwd en relaxed.
Groetjes Lieke.

Joske
6 maanden geleden

Na de bevalling kwam bij mij de borstvoeding niet op gang en had ik last van kloven. Veel verschillende adviezen gekregen in het ziekenhuis, bij thuiskomst Sandra een mailtje gestuurd en meteen de volgende ochtend om 8 uur was ze hier. Sandra heeft me heel goed geholpen met verschillende tips en houdingen. Ook heeft ze me een heel fijne kolf, de Horigen, geleend met als tip te gaan powerkolven om zo meer melk te krijgen. Ik heb deze kolf later ook aangeschaft omdat hij zo goed beviel. In de daarop volgende weken nog regelmatig contact gehad met Sandra. Ze is erg betrokken, vriendelijk en deskundig. Ze kijkt goed mee naar wat wel en niet mogelijk is en heeft me echt goed geholpen, waardoor ik nu, 4 maanden later, nog steeds borstvoeding geef. Zonder Sandra was dit echt niet gelukt.

Jasmijn
7 maanden geleden

Wij als verloskunde studenten hebben hulp van Sandra gevraagd voor een schoolopdracht. Sandra reageerde hier erg positief op. Tijdens het interview dat we afnamen, vertelde ze enthousiast over haar vak en ging ze uitgebreid in op de vragen die we stelde. We merkte meteen dat ze hart heeft voor haar vak en geen kans laat schieten om te praten over haar expertise. We hebben veel geleerd en genoten van dit gesprek. Dankjewel Sandra👍🏻

Cedy
8 maanden geleden

Super goed geholpen door Sandra! Kreeg verschillende adviezen van kraamhulpen en andere instanties waardoor ik door de bomen het bos niet meer zag, maar met de tips van Sandra ontzettend blij en meteen resultaat!
Baby drinkt nu veel beter en ik weet ook beter hoe ik ze goed aan moet leggen .
Daarnaast goed advies gekregen over een kolf die bij mij past.

Chrisje Faassen
8 maanden geleden

Omdat het borstvoeden slecht verliep was ik behoorlijk wanhopig en bereid om te stoppen en over te gaan op flesvoeding. Als laatste redmiddel heb ik contact gezocht met Sandra. Dezelfde dag nog kwam ze bij mij thuis de situatie beoordelen. Het bleek dat mijn dochtertje een tekort tongriempje had en daardoor niet goed kon aanhappen! De verloskundige heeft dit vervolgens gekliefd en daarna was het probleem verholpen. Ik ben Sandra ontzettend dankbaar voor haar deskundige beoordeling en advies. Dankzij haar snelle respons hebben mijn dochter en ik weer samen de rust teruggevonden en zonder haar was ik zeker (onnodig) overgestapt op kunstvoeding. Ik had achteraf gezien veel eerder contact met haar moeten zoeken. Sandra is laagdrempelig te benaderen, super prettig in de omgang en een fijn persoon. Ik beveel haar van harte aan!

Yannifel Baez Rosario
8 maanden geleden

Ik heb Micropolactinoom en betekent dat ik heb veel Prolactine geproduceerd. Eerste keer als moeder en borstvoeding. via de consultatie bureau heb ik haar informatie gekregen en meteen gebeld om een aspraak te kunnen maken met Sandra. Ik dacht ik had borstontsteking maar bij Sandra had ik stuwing. Had me geholpen hoe het moet met kolven. Super aardig en super duidelijk geweest over alles moet je weten bij borstvoeding en wat moet ik allemaal doen. Schema voor mij gemaakt en ging super geweldig. Als ik twijfel mag ik haar bellen of appen. Zo flexibel is Sandra.

Ik wilde nooit borstvoeding geven zei ik tegen Sandra omdat bij mij was pijnlijk en slechte ervaring meegemaakt. Maar Sandra had voor mij mooie afsluiting gedaan om tog de laatste keer borstvoeding te geven zonder pijn en zij had gelijk! Het is niet pijnlijk en door Sandra had ik goeie begeleiding gekregen hoe het moet tijdens borstvoeding.

Stuwing meegemaakt, linker tepel gescheurd en Sandra was bij mij geweest Vanaf begin tot het einde en belde mij op om te vragen hoe het gaat.

Supet tevreden!! Sandra is echt een borstvoeding professioneel!!! Zij is de beste in Town!!

Stephanie Baars-Muijsers
8 maanden geleden

Na 9 maanden borstvoeding had ik ineens weer knobbels en erg veel last van 1 borst. Het verbaasde mij dat dit na 9 maanden nog kon, bij mijn eerste kindje geen last van gehad.

Via google kwam ik bij Sandra uit en telefonisch heeft ze mij fijne tips gegeven. Het bleek om een verstopping te gaan. De tips hebben geholpen waardoor het gelukkig niet is gaan ontsteken.

Erg attent ook dat Sandra daarna nog contact met mij op nam over hoe het nu gaat.

Nogmaals bedankt!

Rating: 5 sterren
4 stemmen

contact gegevens:

 S.Mostert

 sandra-mostert@live.nl   0031 651110120