1 stem

Reactie plaatsen

Reacties

Dorothé
een maand geleden

Beste Sandra, nogmaals super bedankt! We hebben je in het weekend gebeld, en je kwam diezelfde avond nog. Echt super fijn! We hebben heel veel aan je tips en adviezen gehad! En zijn zeer tevreden! Groetjes Dorothé

Karlien
een maand geleden

Ik was je niet vergeten, en heb je helaas tijdens de carnaval gebeld, je kwam dezelfde avond nog, super fijn. Je bent heeeeel kundig, betrokken, een echte aanrader!borstvoeding geven met jou lukt wel!!

Tonny
een maand geleden

Lieve Sandra,

Super bedankt dat je mij zo snel en deskundig hebt geholpen met de borstvoeding te stimuleren en af te bouwen. Ik heb veel aan je adviezen gehad vooral toen ik er zelf doorheen zat.

Jij bent echt een aanwinst voor iedere vrouw die borstvoeding wil gaan geven of al geeft. Ook als je tegen problemen aan loopt sta jij meteen klaar!

Sandra nogmaals ontzettend bedankt voor het mee helpen en mee denken met de voedingen voor ons dochtertje. Het is nu weer een heel tevreden meisje!!

Kevin & Steffie
6 maanden geleden

Bedankt voor het prettige consult Sandra!

Wendy Ras
6 maanden geleden

Sandra is bij mij in huis geweest om me te helpen met het afbouwen van de borstvoeding. Ze is super lief, eerlijk en denkt echt met je mee. Ik ben blij met de hulp en adviezen die ik mocht ontvangen. Wanneer je haar mailt met een vraag, reageert ze hier ook super vlug op! Heel erg bedankt!

Susanne
9 maanden geleden

Lieve Sandra,

Ik volgde de borstvoedingscursus bij je, een echte aanrader voor iedere (aanstaande) ouder! Ik vond het een hele fijne cursus met heel veel goede informatie en praktische tips, niet alleen over het geven van borstvoeding maar ook over de zwangerschap, bevalling en kraamperiode.

Helaas liep mijn kraamperiode anders dan gedacht. Mijn zoontje kwam op de couveuseafdeling te liggen. Na een telefoontje om je wat tips te vragen over de borstvoeding bood je direct aan om naar me toe te komen en heb je mij in het ziekenhuis super goed geholpen. Ook later toen we thuis waren ben je nog een keer langsgekomen om mee te kijken en te helpen met een voeding.

Sandra ik vond het super fijn dat ik een beroep op je heb mogen doen en ben je dankbaar voor je snelle en deskundige hulp. Ik heb je ervaren als een hele warme en betrokken vrouw met veel kennis en kunde. Ook ben je altijd te bereiken en bereid om je hulp aan te bieden.

Dankzij jou heb ik een goede start kunnen maken als kersverse moeder en heb ik meer inzicht en zelfvertrouwen gekregen!

Dankjewel!

Chantal
10 maanden geleden

Wat waren wij blij met jou in onze kraamweek! Lieve Sandra!
Als zzp’er kwam je bij ons omdat je benaderd was door het bureau waar wij de kraamzorg gevraagd hadden.
Echt super fijn om om je in huis rond te hebben lopen.. met alle liefde zorgde je voor mij, Jur en voor ons zoontje van 2,8 jaar waar je ook alle tijd voor had!
Vanavond mailde ik je nog met een vraag en heb nu al antwoord van je, super fijn!
Je bent een aanrader!

Kim
een jaar geleden

Midden in de nacht stuurde ik je een mail dat ik de bv niet meer zag zitten en in de ochtend belde je gelijk op en in de middag was je al bij ons
Super goede tips en na regelmatig contact ging het gelukkig weer beter vond het ook heel fijn dat je even de tijd nam voor de oudste in huis
Je bent een lieve vrouw met veel kennis en ervaring

Linda joosten
een jaar geleden

Wat een vrouw vol met levens wijsheid .kennis en kunde.
Een week van deze kundige vrouw mogen genieten en wat heb ik veel geleerd van jouw!
Een betere start had ik niet kunnen maken!
Ontzettend dankbaar dat ik samen met jouw mijn borstvoedings avontuur ben in gegaan.
Vol vertrouwen en wijsheid dankzij jouw.
Ook na de kraamtijd ben je nog op alle mogelijke wijze bereikbaar voor al mijn vragen. Wat een ontzettende boost en vertrouwen geeft in je zelf.
Sandra ontzettend bedankt . Ik ben je erg dankbaar en zou niet weten wat we zonder jouw hadden moeten beginnen.
Je voert je werk vol met passie en overgave en dit breng je ook over op de mede mens
Ik hoop dat je dit nog heel lang zult blijven doen zodat anderen hier ook van kunnen genieten

Al met al een een vrouw uit duizenden en ik kijk terug op een mooie week met een gouden randje!
Xxx Linda

Ilona Van Helvoirt
een jaar geleden

Onze dochter al weer 1 jaar oud. Fijne kraam tijd gehad met de hulp van Sandra 👍. Toen ze weg ging vond ik het toch wel een beetje spannend.. Omdat ik het nu zelf moest doen.. maar alles is goed gekomen 😂

1 stem