Rating: 5 sterren
2 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Angelique Jacobs-Harks
2 maanden geleden

Sandra heeft mij enorm goed geholpen. Ik vond het borstvoeding geven erg pittig omdat mijn zoon onrustig was en snel losliet. Door de hulp van Sandra ben ik nu al ruim 6 maanden aan het borstvoeding.

Judith Hangx
2 maanden geleden

Super geholpen door Sandra. Ik had erg veel pijn met voeden en na enkele tips van Sandra was het probleem snel verholpen.

Sharon
4 maanden geleden

Lieve Sandra,

Wat ben ik jou dankbaar.
Door jou kan ik Jens gewoon borstvoeding geven.
Zo blij dat ik op tijd contact heb gezocht met jou want jens kreeg gewoon bijna geen voeding binnen. Na jouw hulp en tips gaat het voeden super goed.

Mocht er in de toekomst ooit nog een mini komen dan weet ik wie ik als kraamhulp wil. Je bent een fijn persoon in de omgang.
Bedankt voor alles.

Wendy van Boxtel
4 maanden geleden

Ik heb Sandra gebeld voor advies, aangezien mijn zoontje (6 maanden) sinds kort heel onrustig dronk. Wanneer hij uit zijn flesje dronk was hij veel rustiger. Sandra kwam meteen kijken bij het voeden. Toen bleek dat hij op een verkeerde manier dronk. Jammer dat ik hier pas zo laat achter kwam, maar blij dat ik dit nu wist! Uiteindelijk gestopt met BV, maar telkens gekolft en het flesje gegeven. Heel fijn geholpen door Sandra. Ze neemt echt de tijd voor je! Super fijn!

Patty van den Broek-Donkers
6 maanden geleden

De 2e keer dat ik Sandra heb ingeschakeld.
Bij mijn 1e dochter ging het heel moeizaam en was ik geheel het vertrouwen kwijt dat het nog ging lukken met de borstvoeding. Dus na een tip Sandra ingeschakeld en zei heeft me super geholpen waardoor ik mijn dochter tot 8 maanden heb kunnen voeden. Nu bij mijn 2e dochter meteen Sandra ingeschakeld na de keizersnede. En nu alweer bijna 6 weken aan het voeden en het loopt super.

Fam congiu
6 maanden geleden

Dag Sandra
Wat fijn dat je zo snel langs kon komen toen we je hulp nodig hadden. Je nam tijdens het huisbezoek echt de tijd om de situatie goed in beeld te brengen en na te gaan wat wij van je nodig hadden (was namelijk voor ons zelf ook niet helemaal duidelijk). Daarnaast gaf je ons de ruimte om overige vragen via de mail te stellen en kreeg daar ook wederom een snelle reactie op. Jouw expertise heeft ervoor gezorgd dat we iig borstvoeding een kans hebben kunnen geven en we nu het gevoel hebben er alles aan te hebben gedaan om dit te laten slagen. Bedankt voor de prettige samenwerking!

Moniek Berben
6 maanden geleden

Beste Sandra, bedankt voor je snelle service je kon gelijk dezelfde dag nog langskomen. Dankzij jou bruikbare adviezen heb ik de borstvoeding doorgezet en groeit ons mannetje goed! Je kijkt daarnaast ook breder en probeert mee te denken vanuit je expertise. Super bedankt! Groetjes, Moniek

Laura en Wilco
7 maanden geleden

Lieve Sandra,
Je bent een aantal keer bij ons over de vloer geweest. Het liep allemaal niet super, maar je hebt ons zo goed geholpen. Gelukkig maar, zodat ik toch 3 maanden borstvoeding heb kunnen geven na een moeilijke start. Je was zo behulpzaam en je maakte altijd tijd voor mijn vragen. Groetjes Wilco, Rivan en Laura

Laura & Dion
9 maanden geleden

Lieve Sandra,

Wat waren wij blij met jou als onze kraamhulp! Naast dat je ons super op weg hebt geholpen met de verzorging van onze kleine man, heb je mij super begeleid met de borstvoeding, ook na de kraamweek stond je nog altijd voor ons klaar.

Je hebt mij veel zelfvertrouwen gegeven en als ik het even niet meer zag zitten was jij er om me erdoorheen te helpen. We hebben veel aan je “bijbel” en alle kennis en kunde die je met je meeneemt gehad. Zowel bij het op gang brengen, als het stabiliseren en het afbouwen van de borstvoeding heb je me veel bruikbare tips en adviezen gegeven om het makkelijker te maken. Je bent oprecht geïnteresseerd in de ander en staat altijd klaar, of het nou gaat om een huisbezoek, een telefoontje of via WhatsApp.

Heel erg bedankt voor alle hulp, ook namens Dion en onze kleine man, je bent echt een topper!

Lucienne
10 maanden geleden

Sandra kwam als tweede lactatiekundige bij ons in het gezin, maar bracht desondanks een lading aan nieuwe inzichten en tips voor ons mee. Ze neemt de tijd voor het bespreken van problemen, waar vervolgens in alle rust een bij ons gezin passende oplossing voor werd bedacht. Niets is haar te gek, ze heeft ons weer terug in onze kracht gezet. Sandra heel erg bedankt voor je hulp!

Rating: 5 sterren
2 stemmen

contact gegevens:

 S.Mostert

 sandra-mostert@live.nl   0031 651110120