Rating: 5 sterren
5 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Stephanie Baars-Muijsers
9 dagen geleden

Na 9 maanden borstvoeding had ik ineens weer knobbels en erg veel last van 1 borst. Het verbaasde mij dat dit na 9 maanden nog kon, bij mijn eerste kindje geen last van gehad.

Via google kwam ik bij Sandra uit en telefonisch heeft ze mij fijne tips gegeven. Het bleek om een verstopping te gaan. De tips hebben geholpen waardoor het gelukkig niet is gaan ontsteken.

Erg attent ook dat Sandra daarna nog contact met mij op nam over hoe het nu gaat.

Nogmaals bedankt!

Sharon
14 dagen geleden

Een tijdje terug had ik weer contact opgenomen met Sandra.
Mijn zoontje was niet bijgekomen en had ook bijna geen plasluiers meer.
Mijn productie was voor de 2de keer heel erg achteruit gegaan. Er kwam ook met kolven helemaal niks meer uit.
Ik moest gaan bijvoeden maar omdat hij koemelk allergie heeft moest ik speciale voeding hebben . Maar hij vond het zo vies dat hij daardoor een fleswijgeraar is geworden tot op de dag van vandaag neemt hij deze niet meer.

Wat was en ben ik blij dat Sandra er is .
Zij luisterde me verhaal aan  en gaf me tips en ik  ging weer volop kolven maar dan met een kolf van haar. Haar kolf heeft net dat verschil gemaakt.
Het heeft me bloed zweet en tranen gekost maar mijn productie loopt weer. Ik moet wel dagelijks een keer kolven anders gaat mijn productie achteruit maar mijn zoontje krijgt tenminste zijn voeding binnen.

Ik raad Sandra echt aan ze is de beste.

Femke
20 dagen geleden

Sandra staar altijd voor mensen klaar. Bij mijn oudste dochter liep de borstvoeding altijd goed, maar als ik toch een vraag had, mocht ik die altijd stellen. Toen ik bevallen was van m'n 2e dochter ging de borstvoeding niet zoals ik gewend was en aangezien ik wist dat mijn lijf dit kon, heb ik Sandra al 1,5 week na de bevalling ingeschakeld omdat ik niet tevreden was. Toen 2 weken later bleek dat ondanks de goede adviezen, het toch wat moeizaam bleef, heeft ze me doorverwezen naar Staas en Bergmans in Den Bosch om daar nogmaals het tongriempje te laten behandelen. Dit was eerder in het ziekenhuis al gedaan, maar niet voldoende voor een goede techniek. Door goed te luisteren en samenwerken is de borstvoeding daardoor wel gelukt en kan ik nu, 15 maanden later, nog steeds borstvoeding geven. Zonder mijn eigen eerdere ervaring en de hulp van Sandra was dat anders nooit gelukt.

Judith
een maand geleden

Sandra heeft me door haar tips weer een stuk meer vertrouwen in het voeden gegeven.

Angelique Jacobs-Harks
4 maanden geleden

Sandra heeft mij enorm goed geholpen. Ik vond het borstvoeding geven erg pittig omdat mijn zoon onrustig was en snel losliet. Door de hulp van Sandra ben ik nu al ruim 6 maanden aan het borstvoeding.

Judith Hangx
4 maanden geleden

Super geholpen door Sandra. Ik had erg veel pijn met voeden en na enkele tips van Sandra was het probleem snel verholpen.

Sharon
6 maanden geleden

Lieve Sandra,

Wat ben ik jou dankbaar.
Door jou kan ik Jens gewoon borstvoeding geven.
Zo blij dat ik op tijd contact heb gezocht met jou want jens kreeg gewoon bijna geen voeding binnen. Na jouw hulp en tips gaat het voeden super goed.

Mocht er in de toekomst ooit nog een mini komen dan weet ik wie ik als kraamhulp wil. Je bent een fijn persoon in de omgang.
Bedankt voor alles.

Wendy van Boxtel
6 maanden geleden

Ik heb Sandra gebeld voor advies, aangezien mijn zoontje (6 maanden) sinds kort heel onrustig dronk. Wanneer hij uit zijn flesje dronk was hij veel rustiger. Sandra kwam meteen kijken bij het voeden. Toen bleek dat hij op een verkeerde manier dronk. Jammer dat ik hier pas zo laat achter kwam, maar blij dat ik dit nu wist! Uiteindelijk gestopt met BV, maar telkens gekolft en het flesje gegeven. Heel fijn geholpen door Sandra. Ze neemt echt de tijd voor je! Super fijn!

Patty van den Broek-Donkers
8 maanden geleden

De 2e keer dat ik Sandra heb ingeschakeld.
Bij mijn 1e dochter ging het heel moeizaam en was ik geheel het vertrouwen kwijt dat het nog ging lukken met de borstvoeding. Dus na een tip Sandra ingeschakeld en zei heeft me super geholpen waardoor ik mijn dochter tot 8 maanden heb kunnen voeden. Nu bij mijn 2e dochter meteen Sandra ingeschakeld na de keizersnede. En nu alweer bijna 6 weken aan het voeden en het loopt super.

Fam congiu
8 maanden geleden

Dag Sandra
Wat fijn dat je zo snel langs kon komen toen we je hulp nodig hadden. Je nam tijdens het huisbezoek echt de tijd om de situatie goed in beeld te brengen en na te gaan wat wij van je nodig hadden (was namelijk voor ons zelf ook niet helemaal duidelijk). Daarnaast gaf je ons de ruimte om overige vragen via de mail te stellen en kreeg daar ook wederom een snelle reactie op. Jouw expertise heeft ervoor gezorgd dat we iig borstvoeding een kans hebben kunnen geven en we nu het gevoel hebben er alles aan te hebben gedaan om dit te laten slagen. Bedankt voor de prettige samenwerking!

Rating: 5 sterren
2 stemmen

contact gegevens:

 S.Mostert

 sandra-mostert@live.nl   0031 651110120