Rating: 5 sterren
2 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Laura & Dion
een maand geleden

Lieve Sandra,

Wat waren wij blij met jou als onze kraamhulp! Naast dat je ons super op weg hebt geholpen met de verzorging van onze kleine man, heb je mij super begeleid met de borstvoeding, ook na de kraamweek stond je nog altijd voor ons klaar.

Je hebt mij veel zelfvertrouwen gegeven en als ik het even niet meer zag zitten was jij er om me erdoorheen te helpen. We hebben veel aan je “bijbel” en alle kennis en kunde die je met je meeneemt gehad. Zowel bij het op gang brengen, als het stabiliseren en het afbouwen van de borstvoeding heb je me veel bruikbare tips en adviezen gegeven om het makkelijker te maken. Je bent oprecht geïnteresseerd in de ander en staat altijd klaar, of het nou gaat om een huisbezoek, een telefoontje of via WhatsApp.

Heel erg bedankt voor alle hulp, ook namens Dion en onze kleine man, je bent echt een topper!

Lucienne
3 maanden geleden

Sandra kwam als tweede lactatiekundige bij ons in het gezin, maar bracht desondanks een lading aan nieuwe inzichten en tips voor ons mee. Ze neemt de tijd voor het bespreken van problemen, waar vervolgens in alle rust een bij ons gezin passende oplossing voor werd bedacht. Niets is haar te gek, ze heeft ons weer terug in onze kracht gezet. Sandra heel erg bedankt voor je hulp!

Laura
3 maanden geleden

Beste Sandra,

Heel erg bedankt voor al je adviezen. Dankzij jou kan ik weer borstvoeding geven aan 1 kant. Links helemaal stil gelegd en uit rechts komt weer slagroom ;-) Op een woensdagochtend gebeld en in de middag was je er al! Super service weer :-)
Hij drinkt nou zo goed, dat hij in nog geen 3 weken (1,5maand nu) tijd bijna 700gr is aangekomen... Groetjes, Laura

Dorothé
4 maanden geleden

Beste Sandra, nogmaals super bedankt! We hebben je in het weekend gebeld, en je kwam diezelfde avond nog. Echt super fijn! We hebben heel veel aan je tips en adviezen gehad! En zijn zeer tevreden! Groetjes Dorothé

Karlien
4 maanden geleden

Ik was je niet vergeten, en heb je helaas tijdens de carnaval gebeld, je kwam dezelfde avond nog, super fijn. Je bent heeeeel kundig, betrokken, een echte aanrader!borstvoeding geven met jou lukt wel!!

Tonny
4 maanden geleden

Lieve Sandra,

Super bedankt dat je mij zo snel en deskundig hebt geholpen met de borstvoeding te stimuleren en af te bouwen. Ik heb veel aan je adviezen gehad vooral toen ik er zelf doorheen zat.

Jij bent echt een aanwinst voor iedere vrouw die borstvoeding wil gaan geven of al geeft. Ook als je tegen problemen aan loopt sta jij meteen klaar!

Sandra nogmaals ontzettend bedankt voor het mee helpen en mee denken met de voedingen voor ons dochtertje. Het is nu weer een heel tevreden meisje!!

Kevin & Steffie
9 maanden geleden

Bedankt voor het prettige consult Sandra!

Wendy Ras
9 maanden geleden

Sandra is bij mij in huis geweest om me te helpen met het afbouwen van de borstvoeding. Ze is super lief, eerlijk en denkt echt met je mee. Ik ben blij met de hulp en adviezen die ik mocht ontvangen. Wanneer je haar mailt met een vraag, reageert ze hier ook super vlug op! Heel erg bedankt!

Susanne
een jaar geleden

Lieve Sandra,

Ik volgde de borstvoedingscursus bij je, een echte aanrader voor iedere (aanstaande) ouder! Ik vond het een hele fijne cursus met heel veel goede informatie en praktische tips, niet alleen over het geven van borstvoeding maar ook over de zwangerschap, bevalling en kraamperiode.

Helaas liep mijn kraamperiode anders dan gedacht. Mijn zoontje kwam op de couveuseafdeling te liggen. Na een telefoontje om je wat tips te vragen over de borstvoeding bood je direct aan om naar me toe te komen en heb je mij in het ziekenhuis super goed geholpen. Ook later toen we thuis waren ben je nog een keer langsgekomen om mee te kijken en te helpen met een voeding.

Sandra ik vond het super fijn dat ik een beroep op je heb mogen doen en ben je dankbaar voor je snelle en deskundige hulp. Ik heb je ervaren als een hele warme en betrokken vrouw met veel kennis en kunde. Ook ben je altijd te bereiken en bereid om je hulp aan te bieden.

Dankzij jou heb ik een goede start kunnen maken als kersverse moeder en heb ik meer inzicht en zelfvertrouwen gekregen!

Dankjewel!

Rating: 5 sterren
2 stemmen