Babycoach

 

Als Kersverse ouder krijgt je te maken met diverse zorgverleners. Belangrijk is dat jullie als ouder zich kunnen vinden in de adviezen die de zorgverlener jullie geeft. Als een baby veel huilt, niet goed groeit, dan "krijgt de borstvoeding altijd als eerste de schuld". Maar de voeding hoef niet altijd de oorzaak te zijn. Belangrijk is om dan samen naar jullie kindje te kijken, wat wil jullie baby duidelijk maken?

Samen kijken we naar de mogelijke oorzaak, en vaak werk ik hierbij samen met een osteopaat, gespecialiseerd in kleine kinderen, kinderarts, diëtiste, huisarts.

Voordeel is dat ik mijn voorlichting als kraamverzorgster geef, kennis heb van borstvoedingsmanagement als lactatiekundige, mijn ervaringen als moeder, en dat met gezond boeren verstand. Dat gecombineerd met dosis bijscholingen, en daarbij niet te vergeten hoe de natuur het heeft bedacht. Ik ben een enorme voorstander van rust, reinheid en regelmaat, gezonde voeding en respect voor de moeder. Gun jezelf even de tijd om te wennen aan het ouderschap.

  

Tarief babycoach

Babycoach wordt niet vergoed door de zorgverzekering.

Kosten: € 50.- per uur (exclusief reiskosten € 0.20 p. km )